sâmbătă, 25 iunie 2011

Scapa de acnee in 3 zile Permanent - sau NU

Se pare ca este o intreaga industrie in spatele acestui mesaj. Si se pare ca platesc destul de bine la google, pentru ca sunt pozitionati pe primele pozitii de link-uri sponsorizate.

In alta ordine de idei, este un trend care a prins in SUA - unde prin plata a 40 de dolari primesti o carte in format electronic care ar trebui sa te invete cum sa scapi de acnee in 3 zile, scrisa de Chris Gibson. M-am chinuit un pic si am gasit cartea in format PDF pe torente...deh..doar suntem romani.

Dupa ce am citit-o din scoarta in scoarta, am hotarat sa urmez pasii intocmai, si sa vad rezultatele uimitoare dupa 3 zile.
Dupa parerea mea este mai mult o reteta pentru dezintoxicarea organismului, mai precis a colonului. Se considera ca toxinele din organism provoaca acneea, ceea ce este in mare parte adevarat.

In ce consta tratamentul timp de 3 zile? Raspunsul e simplu, si nu trebuie cheltuiti 40 de dolari pentru asta: Trebuie sa mancati numai mere verzi (golden) si sa beti intre 2 si 4 litri de apa/zi timp de 3 zile. Merele trebuie decojite pentru ca majoritatea toxinelor se afla pe coaja exterioara. Precum am zis, este de fapt o cura de dezintoxicare.

Am urmat intocmai pasii descrisi, inclusiv sa imi fac un suc natural de struguri ca prima masa dupa cele 3 zile.
Rezultate: Fata mi s-a mai curatat, nu zic ca nu a avut nici un efect...dar nu este nici pe departe solutia magica ce te scapa de cosuri. Dupa terminarea curei, la 2-3 zile, cosurile au reaparut. Si nu pot zice ca am mancat prostii, am o dieta in mare parte vegetariana. Singurul lucru benefic este faptul ca slabesti 2-3 kilograme.

Ca si concluzie: Nu va lasati inselati, nu dati banii aiurea pe reclame pompoase...Sa scapi definitiv de acnee in 3 zile pur si simplu nu merge. Tot ce se invarte in jurul acestei solutii magice este doar marketing - tratamentul propus nu functioneaza.

2 comentarii:

Cip spunea...

Mi se pare fenomenal cum profita unii de necazul altora...si cer bani pe tot felul de tratamente de rahat! M-a lamurit articolul acesta sa nu am incredere asa usor in reclame.

Cirstea Gheorghe Lucian spunea...

imi poti da si mie acel torrent?....sau cartea in format pdf ?...te rog frumos ...mail-ul meu este wildlifereal@yahoo.com

Trimiteți un comentariu