sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Mr X Says Review - Sau Mr X spune cum sa scapi de acnee

Este vorba tot despre un document PDF care poate fi foarte usor de gasit pe torrente. Nu e nevoie sa platiti banii pe el. Nu se merita efortul.

O sa povestesc in continuare experienta mea cu sfaturile din acest document si daca au functionat.

Documentul te invata cum sa te indopi cu diverse alimente sau medicamente naturale. Astfel trebuie sa consumi foarte multa spirulina, vitamina C sau Zinc si sa eviti laptele, zaharul, grasimile. Logica este foarte buna si sunt de acord cu ea. Sunt lucruri pe care le stiam dinainte. Modul in care e scris documentul chiar te duce cu gandul ca au gasit solutia magica pentru a te scapa de acnee.
Din pacate realitatea e alta. Am urmat sfaturile si am respectat cura cu medicamente/alimente timp de 4 luni fara rezultate notabile. Recunosc faptul ca te simti mai bine dupa ce mananci mai sanatos, dar acneea nu a disparut.

Deci, nu aruncati banii pe sfaturile Domnului X. Este destul de costisitor sa cumperi flacoane intregi de spirulina/Zinc sau iarba pisata.

Singurul lucru util ce l-am invatat de aici e faptul ca trebuie sa eliminam candida din organism. Candida are legaturile si cu unele forme de cancer, asa ca Mr X aduce in discutie sfaturi care ar trebui sa te scape de aceasta boala invisibila. Candida apare in urma administrarii excesive de antibiotice prin distrugerea florei benefice din intestin.Pentru a reface aceasta flora este nevoie de probiotice. Sunt niste medicamente homeopate care se pot gasi la farmacii - eu am gasit la farmacia Dona.

Am invins candida, dar nu am invins acneea:(

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu