duminică, 4 noiembrie 2012

Revitol Acnezine - Pastile

Din seria "se intampla in Romania" am constatat la un moment dat existenta unor pastile minune care te scapa de acnee. Firma se cheama Revitol  - http://www.revitol.ro

O sa vorbesc in continuare doar despre produsele ce ar trebui sa ajute la tratarea acneei. Revitol comercializeaza si alte produse care lupta impotriva celulitei sau a imbatranirii.

Reclama e senzationala - pastilele si crema te ajuta sa scapi de acnee. Se pare ca le merge bine pentru ca au reclama peste tot pe internet. Pe site poti sa comanzi online sau telefonic, daca ai farmacie poti sa comanzi un stoc intreg.

Am zis sa incerc..doar eram disperat sa scap de acnee. Totusi am incercat doar pastilele. Crema am vazut ca ar contine peroxid de benzoil - care intra in componenta brevoxyl-ului care il folosesc zilnic.

Pretul e costisitor - 99.9 RON pe un flacon cu 30 capsule - ajung aproximativ o luna. Daca luati mai multe flacoane, aveti si reducere.

 Am luat zi de zi timp de 3 luni. Rezultatul: Zero barat. Nimic, nici o imbunatatire. Revitol este doar o alta "firma desteapta" care incearca sa profite de afectiunile altora. Nu m-as mira ca si celelalte tratamente pe care le vand sa nu aiba nici un rezultat.

Deci, nu dati banii pe prostiile pe care le vinde aceasta firma. Sunt doar minciuni ambalate frumos!

1 comentarii:

Anonim spunea...

Eu intamplator cautam aceste pastile sa mi le comand din nou si am dat peste acest post.
Le folosesc de ceva vreme si intr-adevar rezultatul s-a vazut un pic mai greu, dar chiar s-a vazut.
Folosesc si crema tot de la Acnezine care e mai concentrata decat brevoxyl-ul de care ziceai. Stii tu cum e, cand avem o problema, stim cam tot ce misca pe piata.
Sfatul care ti-l dau este sa continui pentru ca pastilele sunt naturale si fiecare organism reactioneaza diferit. Eu am 20 de ani si am prietene care au vazut rezultate imediat, desi la mine s-a vazut mai greu si am folosit exact acelasi produs.

Mult succes!

Trimiteți un comentariu