duminică, 4 noiembrie 2012

Revitol Acnezine - Pastile

Din seria "se intampla in Romania" am constatat la un moment dat existenta unor pastile minune care te scapa de acnee. Firma se cheama Revitol  - http://www.revitol.ro

O sa vorbesc in continuare doar despre produsele ce ar trebui sa ajute la tratarea acneei. Revitol comercializeaza si alte produse care lupta impotriva celulitei sau a imbatranirii.

Reclama e senzationala - pastilele si crema te ajuta sa scapi de acnee. Se pare ca le merge bine pentru ca au reclama peste tot pe internet. Pe site poti sa comanzi online sau telefonic, daca ai farmacie poti sa comanzi un stoc intreg.

Am zis sa incerc..doar eram disperat sa scap de acnee. Totusi am incercat doar pastilele. Crema am vazut ca ar contine peroxid de benzoil - care intra in componenta brevoxyl-ului care il folosesc zilnic.

Pretul e costisitor - 99.9 RON pe un flacon cu 30 capsule - ajung aproximativ o luna. Daca luati mai multe flacoane, aveti si reducere.

 Am luat zi de zi timp de 3 luni. Rezultatul: Zero barat. Nimic, nici o imbunatatire. Revitol este doar o alta "firma desteapta" care incearca sa profite de afectiunile altora. Nu m-as mira ca si celelalte tratamente pe care le vand sa nu aiba nici un rezultat.

Deci, nu dati banii pe prostiile pe care le vinde aceasta firma. Sunt doar minciuni ambalate frumos!

sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Brevoxyl in tratarea acneei

Am inceput sa folosesc Brevoxyl crema (produs de firma Stiefel - 40g) acum aproximativ 2 ani. De atunci il folosesc aproape zilnic. Este singurul tratament care a atenuat acneea, am scapat astfel de cosurile albe si inestetice.
Inca imi mai apar puncte rosii, dar macar nu mai se fac albe si mari si nu se intind pe toata fata. Partea cea mai buna este data de faptul ca nu se produce obisnuinta la produs si astfel  de fiecare data cand se aplica are efect.
Secretul a fost sa ma tin de tratament. Eu il aplic seara, inainte de culcare, un strat subtire pe zonele cu acnee. In primele saptamani, pielea s-ar putea sa se inroseasca, dar e doar o senzatie provizorie.

Verdict pentru Brevoxy? Folositi cu incredere, il recomand din toata inima. Il gasiti in farmacii la preturi intre 20-25 RON.